Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Transport

La UTE formada per set empreses gestionarà l'Estació Nacional d'Autobusos

Una simulació de la imatge que presentarà l'Estacio Nacional d'Autobusos

La UTE formada per set empreses gestionarà l'Estació Nacional d'Autobusos

Una simulació de la imatge que presentarà l'Estacio Nacional d'Autobusos

SFG
Actualitzada 16/11/2016 a les 20:40
El consell de ministres ha aprovat avui la concessió de la gestió i manteniment  de l'Estació Nacional d'Autobusos a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) integrada per set companyies: Autocars Nadal SA; Camino Bus SLU; La Hispano Andorrana SL; Cooperativa Interurbana Andorrana SA; Novatel SA; Transports dels Pirineus SLU; i Montmantell SL. Cal recordar que en aquest concurs només hi va haver aquesta oferta. Ara aquestes empreses s'han de constituir com a societat, tal com ha manifestat el ministre Portaveu, Jordi Cinca.

Des de l'executiu es destaca el fet que aquest grup d’empreses aglutina tots els professionals del transport de persones del Principat, i que algunes d’elles ja disposen d’estacions d’autobusos, per la qual cosa "acumulen experiència en la gestió i manteniment d’aquestes infraestructures". El grup d’empreses tindrà ara cinc setmanes per tenir operativa l’Estació Nacional d’Autobusos.

D'altra banda, el Govern ha acordat avui també adjudicar els treballs de control de qualitat de l'obra de construcció de la nova Seu de la Justícia a l'empresa Pirineu, Inspecció i Control per un import de 155.000 euros. Amb aquesta adjudicació ja es completa el procés perquè les obres puguin començar de manera "imminent".
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts