Successos

Intoxicades lleument tres noies en un incendi a Canillo

Les joves van haver de ser ateses per inhalació de fum i atacs d’angoixa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns d’un edifici de la urbanització Ribagrossa es van despertar ahir amb un ensurt important. A dos quarts de nou del matí sortia molt fum del tercer pis d’un dels edificis. Els bombers hi van acudir ràpidament. Les tres noies que vivien a l’apartament es trobaven dormint quan van començar les flames i van despertar-se per culpa del fum. Encara que no van patir danys físics importants, van haver de ser ateses per atacs d’angoixa i inhalació de fum.

El foc va iniciar-se a la cuina menjador del tercer pis i va estendre’s progressivament a la resta de l’apartament. La primera planta del pis afectat va quedar completament calcinada per les flames i la segona va resultar molt afectada. Tot l’edifici va haver de ser desallotjat de forma preventiva, encara que afortunadament no es van haver de lamentar víctimes greus de l’incident.

Es van desplaçar fins al lloc dels fets deu bombers, tres vehicles (dos de foc i un camió escala) i tres ambulàncies. A més, també s’hi va personar la policia per ajudar a realitzar el desallotjament preventiu del bloc de pisos. Els bombers van finalitzar les tasques d’extinció de l’incendi a dos quarts de dues del migdia, després d’haver controlat el foc i haver tret el fum de l’apartament.

Encara que les flames van preocupar els veïns en un primer moment, ja que no sabien quina era la seva gravetat, la situació va poder controlar-se ràpidament gràcies a l’actuació dels bombers. Quan van finalitzar les tasques d’extinció, tots els veïns van poder tornar a les seves cases sense cap problema, excepte les inquilines del pis afectat.

L’apartament que va patir els efectes de les flames tardarà cert temps a poder-se tornar a habitar, ja que va resultar greument afectat. L’incendi va malmetre tot l’espai a causa de les flames, el fum i les elevades temperatures. A banda dels danys en mobiliari i altres objectes, el succés també va afectar la instal·lació elèctrica i la de l’aigua.

Destaca el fet que l’incendi no es va estendre a cap dels altres pisos del mateix bloc, ja que es va poder controlar abans que les flames s’estenguessin a la resta d’immobles, tot i que els bombers no descarten que els pisos puguin haver patit algun dany molt superficial a conseqüència de les flames.

Intoxicades lleument tres noies en un incendi a Canillo

tracking