comerç

Andorra se suma al Black Friday amb tres dies de descomptes

Cada comerç decidirà si fa alguna acció entre el 25 i el 27 de novembre i quins descomptes aplica

Els hotels tanquen el millor pont en anys i el comerç destaca les vendesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra se suma un any més al Black Friday, que tindrà lloc entre el 25 i el 27 de novembre. Es tracta d'una campanya que va néixer als Estats Units i que, mica en mica, va agafant força a diferents països europeus i suposa el tret de la sortida a la campanya de compres de cara a les festes de Nadal. A Andorra, els comerços que s'hi sumin proposaran descomptes i ofertes durant els tres dies del darrer cap de setmana de novembre. I, per tant, seran els propis establiments els que fixaran el percentatge de reducció a aplicar i també els productes que estan inclosos en la promoció especial.

Amb l'objectiu de donar a conèixer la celebració del Black Friday a Andorra s'engegarà una campanya de comunicació específica per l'esdeveniment i s'articularà en diferents mitjans de premsa escrita de Catalunya i de les ciutats franceses de Tolosa, Perpinyà i Montpellier.

L'acció es centra sobretot als mercats de proximitat i pretén captar el turista que acudeix al Principat atret per l'àmplia oferta comercial i que vol avançar-se a les compres nadalenques.

tracking