Oci

Una quarantena de persones participen a la primera cursa de cambrers d'Ordino

Una quarantena de persones participen a la primera cursa de cambrers d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quarantena de cambrers o d'estudiants de cambrers van participar ahir al matí a la primera cursa per a treballadors d’aquest sector, celebrada a Ordino. La majoria procedien de la formació d’hostaleria del Lycée Comte de Foix, encara que també hi van participar cambrers professionals del país.

Es va avaluar el més ràpid i àgil portant la safata amb dos gots d’aigua i una ampolla. El recorregut era d’un quilòmetre i tenia la sortida i l’arribada a la plaça Major.

Aquest acte s’emmarca entre les activitats programades durant tota la setmana amb motiu dels 25 anys de la Mostra gastronòmica, que tindrà lloc demà al Centre de Congressos d’Ordino.

El tret de sortida de la cursa el va donar el conseller d’Administració, Comunicació, Comerç i Dinamització del comú, Xavier Herver, i seguidament els cambrers van iniciar el recorregut.

Herver va destacar la bona acollida que va tenir aquesta nova prova, amb 38 inscrits, entre els quals s’hi van apuntar cambrers professionals del país. Tots aspiraven a premis en forma d’entrades i abonaments al Centre esportiu d’Ordino.

El conseller va destacar el “component lúdic” d’aquesta activitat i com es va aconseguir fer partícip el poble, que animava els cambrers mentre feien la cursa.

tracking