TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Solidaritat

La primera edició dels Encants 'vintage' recapta prop de 14.000 euros

Els diners aniran destinats als projectes d'Unicef Andorra a la república del Congo

La primera edició dels Encants 'vintage' recapta prop de 14.000 euros per a UnicefANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera edició dels Encants 'vintage' ha aconseguit una recaptació de 13.763 euros, que aniran destinats als projectes d'Unicef Andorra a la república del Congo. Els Encants 'vintage' ha estat una versió curta, exclusivament amb roba i complements, del tradicional mercat dels Encants que Unicef Andorra organitza des de fa 15 anys. La valoració que es fa és molt positiva ja que ha tingut molt bona acollida entre totes les persones que hi han passat i que han fet alguna compra. Hi havia molt per triar ja que hi havia prop de 1.000 articles a la venda, des de bosses de mà a vestits de festa passant per ulleres, cinturons, abrics i roba de tota classe de primeres marques a preus molt assequibles.

A més, una part dels articles que no s’han venut aquests dies es podran trobar als Encants que s’obriran el proper 22 de novembre al carrer de la Sardana 26, a Andorra la Vella, i que estaran oberts fins el 16 de desembre. Atesa la bona acollida rebuda i el resultat obtingut, no es descarta repetir l'edició 'vintage' en un futur.

tracking