Educació

L'Apaea creu que els canvis al batxillerat comportaran “moltes millores”

Els pares consideren que treure les modalitats farà que els alumnes “tinguin més on triar”

L'Apaea creu que els canvis al batxillerat comportaran “moltes millores”ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de pares d’alumnes de l’Escola andorrana (Apaea) veu de manera “positiva” els canvis que el ministeri vol introduir al batxillerat el curs 2017-2018. “És l’evolució natural del procés. Són alumnes que ja fa quatre anys que funcionen amb el nou sistema”, va explicar la presidenta de l’Apaea, Helena Leach, que precisament va destacar que “estem convençuts que el canvi portarà moltes millores”. Amb tot, va explicar que encara estan pendents d’una reunió perquè els expliquin el detall dels canvis.

Així doncs, es va mostrar totalment favorable a les propostes d’eliminar les modalitats i fixar unes assignatures obligatòries. “Ens sembla molt bé, els nens tindran més opcions per triar i no estaran tan encasellats”, va indicar. Amb tot, va explicar que malgrat que els han fet una introducció als canvis proposats, encara estan pendents d’una nova reunió “perquè ens acabin de concretar com funcionaria”.

D’altra banda, es va mostrar convençuda que la nova manera de funcionar no afectarà negativament en la preparació dels alumnes amb vista a l’accés a la universitat. “Ja s’està fent en altres llocs de Catalunya, per exemple, i els alumnes arriben preparats. És una situació nova a Catalunya, però no a altres països”, va argumentar. De fet, es va mostrar confiada que “les coses es fan bé i si se la juguen és perquè saben que pot ser bo”.

tracking