TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

salut

Acord entre l'ABA i la Creu Roja per renovar el parc mòbil

L’associació de la banca donarà a l’entitat 30.000 euros anuals durant 5 anys

Acord entre l'ABA i la Creu Roja per renovar el parc mòbilSònia Bagudanch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Creu Roja Andorrana i l’Associació de Bancs d’Andorra (ABA) van signar ahir un acord de col·laboració per tal de renovar la flota de deu vehicles adaptats per al transport sociosanitari. A través d’aquest conveni, l’associació de la banca donarà cada any 30.000 euros que serviran per finançar la compra de cotxes i furgonetes que utilitza l’entitat humanitària i que representa el 85% de l’activitat que desenvolupa l’entitat. L’objectiu és renovar el parc automobilístic –que té vehicles que arriben als 500.000 quilòmetres– amb la compra de nous cotxes en un termini de cinc anys, de manera que la flota estigui en bones condicions durant una dècada, segons va indicar el vicepresident de la Creu Roja, Josep Segura, qui va destacar la despesa que hi ha actualment en manteniment. “Ens costa molts diners en reparacions durant l’any, per tant intentarem anar renovant aquells vehicles que ho necessitin més”, va exposar.

De moment, la Creu Roja ha comprat un vehicle elèctric d’uns 20.000 euros gràcies als ajuts per a l’adquisició de vehicles amb mobilitat elèctrica. Segons va remarcar Segura, es decidirà en funció de l’oferta si la resta de cotxes són elèctrics o no. Segons Segura, l’acord amb l’ABA permetrà “disposar de vehicles renovats durant els pròxims deu anys en bones condicions”. La directora general de l’ABA, Esther Puigcercós, va expressar ahir després de la signatura del conveni a la seu social de la Creu Roja, la satisfacció de l’associació per “col·laborar amb una entitat que dóna un servei molt ampli a la societat andorrana i dóna servei a la gent gran”.

tracking