Detinguda per entrar a casa l'exparella esbotzant la porta amb el peu

La policia també ha arrestat dos homes per violència masclista vers la seva parella durant la darrera setmana

Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va arrestar dissabte a Escaldes-Engordany una dona resident de 21 anyscom a presumpta autora dels delictes contra la inviolabilitat de domicili i contra el patrimoni. La jove va entraril·lícitament al domicili de la seva exparella i, per fer-ho, va esbotzar la porta amb diverses puntades de peu. També va regirar l'interior de l’habitatge i estava en possessió de 2,2 grams de marihuana.

Amb aquesta, la policia ha arrestat un total de tretze persones durant la setmana passada, entre les quals també n'hi ha dues per violència masclista. Dilluns passat a Escaldes la policia va detenir un home no resident de 29 anys per presumptes maltractaments físic vers la seva parella. Els fets van tenir lloc a una habitació d'hotel d'Escaldes-Engordany, on l'home, que hauria consumit cocaïna, hi va causar danys materials. El segon arrest per maltractaments físics vers la parella va ser dijous a la tarda a home resident de 29 anys que va ser controlat al seu domicili d'Andorra la Vella.

Durant la setmana hi ha hagut altres aldarulls que han acabat amb detencions. Dissabte a la matinada a Escaldes-Engordanyun home resident de 26 anys, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública i contra l'honor, controlat en insultar als agents de policia als que va llençar un got de vidre. A més, va causar danys al vehicle oficial. Els fets van tenir lloc a l’exterior d’un local d’oci nocturn. També a Escaldes-Engordany va ser detingudauna dona resident de 34 anys, per desobediència, resistència, injúries i amenaces als agents de policia, en ser controlada a l’exterior d’un local d’oci nocturn on hauria causat aldarulls i alteració de l’ordre.

A més, dijous a la tarda a Encamp va ser detingutun home resident de 41 anys, per crebantament d’una privació judicial del seu permís de conducció i divendres a Sant Julià de Lòria,un home no resident de 21 anys, per desobediència a una ordre d’expulsió governativa i, a més, l'home estava en possessió de 0,6 grams d’haixix.

Alcohol i drogues

Hi ha hagut dues detencions per possessió de cocaïna (un jove de 19 anys i un home de 37, tots dos residents) i quatre per conducció sota els efectes de l'alcohol (tres homes i una dona resident de 24, 29, 34 i 29 anys, respectivament).

tracking