SUCCESSOS

Un home resulta ferit de gravetat en caure amb el cotxe 150 metres

L’home, un resident de 42 anys, es troba a l’UCI amb un traumatisme cranioencefàlic i al tòrax

Un home resulta ferit de gravetat en caure amb el cotxe 150 metresXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home, resident al país i de 42 anys, va resultar ahir greument ferit després que el seu cotxe sortís de la calçada i caigués muntanya avall al Pas de la Casa, va informar la policia. Aquest cos va rebre un avís a les 17.37 hores que un turisme amb matrícula andor­rana havia sortit de la via a la carretera General 1, al punt quilomètric 31.400, al Port d’Envalira, i va caure pel marge de la muntanya.

Per la seva part, els bombers van informar que es va precipitar uns 150 metres de desnivell, fent moltes voltes de campana. Fins al lloc dels fets, s’hi van desplaçar cinc vehicles d’aquest cos i vuit bombers, tant de Canillo com del Pas de la Casa. “L’excarceració ha estat difícil”, van relatar fons dels bombers.

A més, van explicar que com que estava molt greu, el ferit va requerir una intervenció urgent. Per això, el personal mèdic d’emergències el va haver de tractar en el lloc de l’accident per tal de poder-lo estabilitzar. Per tant, el ferit no va poder ser traslladat fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell fins a les set de la tarda. Per la gravetat de les ferides es va haver de fer amb un helicòpter, van informar les fonts.

Greu, però estable

D’altra banda, des de l’hospital van indicar que el pacient, que té un traumatisme cranioencefàlic i un altre al tòrax, va haver de ser ingressat a la unitat de cures intensives (UCI). En un primer moment, es va valorar la possibilitat de traslladar-lo a un centre mèdic d’un altre país, però finalment el tractament que li van donar a l’hospital va ser suficient per estabilitzar-lo. No obstant això, des del centre mèdic no van donar més detalls, ja que com que és un cas greu el “pronòstic és reservat”.

Segons va poder saber el Diari el ferit seria un veí del Pas de la Casa, però no va transcendir la seva nacionalitat.

tracking