Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
tribunals

La Batllia obre una causa separada a Meritxell Mateu per possible corrupció

L’acció legal també va contra Joan Pau Miquel, Cristina Lozano, Joan Cejudo i Roger Campamà
Els e-mails entre Meritxell Mateu quan era consellera general i diferents gestors i directius de Banca Privada han portat la batlle que s’encarrega del cas BPA, Canòlich Mingorance, a decidir que cal començar una investigació per determinar si la política i/o els membres de BPA van cometre algun delicte. Com aquesta situació no està directament relacionada amb la causa per blanqueig organitzat dins d’una entitat bancària que instrueix Mingorance, la batlle ha resolt que cal obrir una investigació separada. Per tant, passa l’afer al torn de batlles perquè s’acordi qui se n’ha d’encarregar, al mateix temps que tramet tota la
  • #8 esterin
    (07/11/16 09:16)

    Quina poca vergonya tenim, il.legalitat, permes? tolerat? Amb aquesta moral tant elastica hem actuat durant anys i panys. Aixó ens ha portat el peis a la ruina. pocs poden alçar la véu contra els abusos...

    Respondre
  • #7 rosi
    (03/11/16 23:39)

    Que la M. Mateu tingui un caràcter "echada pa lante " no justifica la mala intenció dels que l'estan posant de cap de turc d'una pràctica ara il.legal però fins fa poc habitual a Andorra. Més consciència, menys pre-potència, i més prudència. Si la llei del boomerang és universal, rectificar és de sàvis i en aquesta prova de foc, és la saviesa de Mateu la que inicia la prova. Mateu cap de govern, no ho veig impossible.

    Respondre
  • #6 Ordino?
    (03/11/16 20:37)

    Ordino va dir..
    Crec que no en tens ni idea del que farà la Mateu. I et penses que amb el teu "he dit" fas pinta d'autoritat? Si no es sap és millor quedar-se calladet.

    Respondre
  • #5 Simò FC
    (03/11/16 13:44)

    No heu entés res. L'objectiu principal és judicialitzar la gent de BPA, al preu que sigui. La Mateu és un simple dany colateral que queda en mig del merder que ara toca remenar. No tenen contemplacions amb ella, no poden despreciar cap oportunitat per desviar l'atenció. Res de nou. T'ha tocat, Meritxell.

    Respondre
  • #4 Ordino
    (03/11/16 10:28)

    Véritas va dir..
    Potser ho fará,però el més segur es que es quedará calladeta i la compensaran amb un treballet a mida a ACO Ordino,que es DA.He dit.

    Respondre
  • #3 Tito
    (03/11/16 10:13)

    En el cas que és demostri que BPA va corrompre la Sra Mateu. Serà interessant determinar qui ho va fer? Si era pràctica habitual de l'empresa?

    Respondre
  • #2 Véritas
    (03/11/16 08:51)

    Meritxell Mateu hauria de "tirar de la manta", hi ha més casos de corrupció.

    Respondre
  • #1 DADADA
    (03/11/16 07:54)

    I DA la defensava! Mira si hi ha motius per fer una moció de censura.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts