Reportatge

Un festival al carrer

Centenars de persones han omplert els principals eixos comercials del país coincidint amb el primer cap de setmana del quart Andorra Shopping Festival.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Turistes, molts turistes. I també gent del país. Però sobretot molts turistes omplint de gom a gom l’avinguda Meritxell en un tram per a vianants que per fi ho va semblar amb la gent ocupant de forma natural el mig de la calçada. I Vivand, que no mor d’èxit, ple a vessar. Potser els botiguers tornaran a lamentar que s’ha venut poc, però el que no podran negar és que els potencials compradors estaven al car­rer i, si més no, amb ganes de passar-ho bé. Van gaudir de la música en directe, d’espectacles, de tallers per a petits i grans. Qui va voler, gràcies a les activitats de la quarta edició de l’Andorra Shopping, va poder tornar a casa o a l’hotel amb un nou estil, amb un nou pentinat, sabent crear la combinació perfecta i fins i tot com encabir tot el que és imprescindible per a un viatge en una petita maleta. I per als homes també hi havia taller: com impressionar la teva parella des de la primera cita.

I els turistes estaven contents. La Carme i el Sergi, una parella de Barcelona, estaran al país fins dimarts i els dos dies que fa que són a Andor­ra “hem acabat sempre la tarda de compres atrets per les activitats”. La família López, valenciana, no sabia res de l’esdeveniment, però “trobem que és una gran idea. Et fa més agradable anar de compres”.

Des d’Andorra Turisme, el gerent Betim Budzaku valorava molt positivament “la gran quantitat de gent que s’ha vist pels carrers” en espera de saber si “els comerços han venut”.

Un festival al carrer

tracking