Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Cinca diu que la moció de censura és "escenificació política"

El ministre de Finances planteja que pot ser "una altra ocasió per a defensar el projecte" del Govern
El ministre portaveu i de Finances, Jordi Cinca.

El ministre portaveu i de Finances, Jordi Cinca.

El ministre portaveu i de Finances, Jordi Cinca.

M.T. / ANA
Actualitzada 31/10/2016 a les 16:49
El ministre de Finances, Jordi Cinca, ha valorat avui l'encàrrec fet pels Liberals d'Andorra al seu grup parlamentari de presentar davant la Sindicatura una moció de censura contra el cap de Govern. L'ha definit com un acte "d'escenficació política, legítima i prevista al reglament" i ha plantejat que, si finalment es debat al Consell General, "tindrem una altra ocasió de defensar el projecte" del Govern. "I l'endemà continuarem treballant", ha afegit.

El també ministre portaveu ha fet aquesta valoració durant l'entrada a tràmit parlamentari del projecte de pressupost per al 2017. De fet, ha posat com a exemple aquest acte per demostrar que "l'activitat del Govern està dins de la normalitat", tot recordant que les urnes els han donat "majoria absoluta" i que van sortir reforçats de les eleccions comunals. Per tot plegat, "el Govern només ha de fer una cosa: continuar amb el seu mandat, seguir treballant". El pressupost permetrà "tirar endavant les nostres polítiques per a l'any 2017", ha volgut afegir.
  • #1 El gran curro
    (31/10/16 19:06)

    Quin gran personatge. Si ell volguès sería un gran torero, aixequeria places i les ompliria de mocadors. Tallaria orejas i rabos a mansalva. És valent, atrevit i sense manies. Si no fos pel seu pasat daurat, pels seus nùmeros, i que estan deixant el país trinxat, merexeria sortir per la puerta grande en olor de multitudes. Un gran torero, si senyor, un gran fenòmem. No hay toro que se le resista.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477