Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Juli Pérez

“La lliure circulació de mercaderies ens farà molt menys competitius”

L’associació que presideix Pérez fa trenta anys que defensa els interessos dels transportistes de mercaderies i carburants. Tres dècades en què s’han resolt part de les demandes del sector, que veu amb neguit una possible associació amb la Unió Europea.

Trenta anys d’associació.
Sí. Fa uns dies ens vam reunir a Naturlandia per celebrar el 30è aniversari de l’associació. El ministre Jordi Alcobé va assistir a l’acte i el va qualificar com una mostra d’un sector molt viu. I és que és així. Som un col·lectiu molt actiu i inquiet. No és una tasca fàcil sortir cada dia a la car­retera, dia
  • #3 menys competitius ???
    (29/10/16 19:42)

    Perdoni, però com podeu ser menys competitius si teniu l'IVA, la quota laboral de S.S., l'I. Societats, els gasoil molt més barats ???.

    Respondre
  • #2 Ikea
    (29/10/16 10:33)

    La lliure circulació de mercaderies crearà més competència de preus i beneficiarà als consumidors, el xollo del monopoli s'ha acabat.

    Respondre
  • #1 Sous a 700 eur i gràcies.
    (29/10/16 09:00)

    Las grans multinacionals s'instal·laran a Andorra,el petit i mitjà comerciant desapareixerà,com pasa a tota Europa. Es la forma de tenir el control dels paisos,amb una economía monopolista,capitalista i neoliberalista,on qui guanya sempre es el mateix,la gran empresa i l'especulació. 

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477