tecnologia

Andorra Telecom llança una nova aplicació per a mòbils

Andorra Telecom llança una nova aplicació per a mòbilsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom estrena una aplicació per a dispositius mòbils destinada a millorar l’experiència dels usuaris i es pot descarregar a través de Google Play i l’App Store, per a sistemes Android i IOS, respectivament, tal com va assenyalar la companyia en un comunicat de premsa.

La nova aplicació permet consultar el consum del mes en curs, descarregar les factures, accedir a la programació de les diferents cadenes que integren l’oferta de Som TV, canviar de canal, enregistrar a distància o veure l’oferta del vídeo a la demanda.

L’aplicació, que va ser desenvolupada per Andorra Telecom, neix com un producte viu que serà millorat de manera contínua i que incorporarà progressivament noves funcionalitats, segons es va informar. Durant el procés de producció es van seleccionar 35 clients per participar en la de definició de l’estructura i continguts i en el testeig de l’aplicació.

El cap de producte de l’app, Hèctor Grau, es va mostrar molt satisfet de la resposta del públic, que va poder provar-la durant la Fira d’Andorra la Vella. Al llarg de tres dies va acumular unes 1.050 descàrregues. Grau també va apuntar que els suggeriments i les opinions dels usuaris seran molt útils en vista a les futures evolucions de la plataforma.

Al llarg dels primers dies d’ús de l’aplicació ja es van programar 877 enregistraments i es van realitzar 7.693 canvis de canal.

tracking