successos

Detingut un home per controlar a l'exparella el mòbil i les xarxes socials

L’arrestat, un resident de 44 anys, comptava amb un sistema remot per accedir al telèfon de la dona

Detingut un home per controlar a l'exparella el mòbil i les xarxes socialsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir el diumenge passat al Pas de la Casa un resident de 44 anys, del qual no va transcendir la nacionalitat, per haver agredit la seva exparella, segons van detallar fonts policials. La sorpresa, però, va venir després, quan els agents van descobrir que li controlava a distància i sense el seu consentiment el telèfon mòbil i les xarxes socials.

Etiquetes:

La víctima i el seu agressor feia temps que ja no mantenien una relació i vivien en cases diferents, segons van informar fonts de la investigació. L’home va ser detingut diumenge al matí com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic, però la policia no va detallar on es va perpetrar l’agressió ni les circumstàncies que la van envoltar.

Arran d’això, els agents van iniciar una investigació que els va portar fins a la casa de l’arrestat. Un cop allà, van descobrir que tenia un sistema remot a través del qual havia interceptat el telèfon de la seva exparella, per la qual cosa tenia accés als continguts que estaven en l’aparell, a més de les seves xarxes socials i del cor­reu electrònic. Per aquest motiu els agents també el van detenir com el presumpte autor d’un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat del domicili.

A més d’això, s’enfronta a un altre possible delicte contra la seguretat col·lectiva perquè en el seu domicili els agents van trobar un accessori làser que està prohibit per arma de foc. El detingut va passar a disposició judicial.

Casos de violència de gènere

Aquesta, però, no va ser l’única detenció per violència de gènere que es va perpetrar la setmana passada, segons el balanç policial publicat per aquest cos.

També el 23 d’octubre i al Pas de la Casa els agents van detenir a les vuit del matí un home, en aquest cas un no resident de 20 anys del qual tampoc va transcendir la nacionalitat, que va pegar a la seva parella. Quan la policia va arribar al domicili es van trobar que el jove i un familiar seu, de 25 anys i resident, van adoptar una actitud hostil contra ells. Per això, els dos homes s’enfronten als delictes de maltractaments, amenaces, injúries i resistència greu als funcionaris.

D’altra banda, el 19 d’octubre a les quatre de la matinada, la policia va detenir un resident de 22 anys a la Massana com a presumpte autor d’un delicte d’integritat física a l’àmbit domèstic.

tracking