Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Successos

Quatre detinguts per violència de gènere

La policia va arrestar un home que tenia accés informàtic remot a les comunicacions i dades del mòbil de la seva parella sense consentiment
Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policia.

Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policia

Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policia.

Fernando Galindo
Actualitzada 24/10/2016 a les 14:16
La policia ha fet fins a quatre detencions per maltractaments de gènere en l'àmbit domèstic durant la darrera setmana. Una d'elles, a un home resident de 44 anys, se'l va arrestar ahir al Pas de la Casa com a presumpte autor d'un delicte contra integritat física en l'àmbit domèstic. A més, també com autor d’uns presumptes delictes contra la seguretat col·lectiva i contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili. En aquests casos, per possessió d’un accessori làser prohibit per arma de foc, així com accés informàtic remot a les comunicacions i dades contingudes en el telèfon mòbil de la seva parella sense el consentiment d’aquesta, tal com ha informat el cos en un comunicat.

També ahir van quedar detinguts al Pas de la Casa, un home no resident de 20 anys i un home resident de 25 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra llibertat i la integritat física en l'àmbit domèstic, el primer, i per maltractaments, amenaces, injúries i resistència greu a funcionaris en l'exercici de llurs funcions, ambdós. Es va requerir la policia per una disputa de parella, on el primer detingut hauria causat unes lesions a la seva parella, al voler-lo qüestionar sobre els fets aquest adopta una actitud molt hostil envers els agents actuants. Alhora, l'altre detingut, parent del primer, també adopta aquesta actitud.

La quarta detenció per maltractaments de gènere va tenir lloc dimecres passat a la Massana. Un home resident de 22 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic, va quedar arrestat.

Més detencions
Ahir a Sant Julià de Lòria va quedar arrestat un home resident de 58 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la seguretat col·lectiva, contra la integritat física i contra l'honor. Es requereix els serveis policials per una baralla en un restaurant. Una de les parts hauria esgrimit una navalla, al voler-lo qüestionar sobre els fets aquest té una actitud grollera envers els agents, i els va proferir diferents insults.

Dissabte a Escaldes-Engordany es va detenir un home no resident de 51 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública, desobediència a una ordre d'expulsió governativa. I dilluns passat, un home resident de 23 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra l'ordre socioeconòmic.  L'home era objecte d'una ordre de recerca judicial amb detenció per un assumpte de contraban.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, dos homes, de 24 i 29 anys, va ser detinguts la setmana passada amb una taxa d'alcohol de 1,15 g/l i 1,47 g/l, respectivament. 

Pel que fa als delictes contra la seguretat pública, en són cinc. Dilluns passat a la frontera hispano-andorrana del riu Runer, dos joves residents de 19 anys, que accedien al Principat en possessió de 380 grams de marihuana. I ahir a la Massana, tres homes residents de 38. 34 i 32 anys respectivament, com a presumptes autors de consum i tinença de cocaïna, es segresta 0,6 grams d'aquesta droga.
Etiquetes
  • #1 Joan Mas
    (24/10/16 15:14)

    Perquè s'entén com la violència de l'home cap a la dona i mai a l'inrevés? El que s'aconsegueix amb aquesta propaganda feminista és crear una imatge de dona víctima, de victimitzar a totes les dones, a la vegada degradant la imatge de tots els homes i alhora produint en tots els homes un sentiment de culpa generalitzada amb les dones, per uns pocs crims excepcionals produïts per subjectes malalts que no representen en res a la resta d'homes.Es un programa polititzat feminista i d'elit política darrera d'elles.El final de tota aquesta ideologia és l'enfonsament de la institució més antiga de la humanitat , la família, que està en perill d'extinció.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477