politica

Toni Martí obre "la porta" de DA a Meritxell Mateu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, ha assegurat avui, durant l'acte d'inauguració de la Fira d'Andorra la Vella, que Meritxell Mateu "té la porta oberta" de Demòcrates per Andorra (DA), si l'exconsellera general decideix reincorporar-se a la disciplina del partit. "DA té la porta oberta a tothom", ha manifestat. Mateu va deixar la militància de la formació taronja després d'abandonar l'escó del Consell General i de reconèixer que va compatibilitzar el càrrec públic amb tasques per a Banca Privada d'Andorra (BPA).

Martí, ha recollit així el guant deixat per l'exconsellera general qui, en una entrevista a Andorra Televisió deixava entreveure la possibilitat de tornar al partit. "Si vol tornar, Demòcrates havia estat casa seva", ha conclòs el cap de l'executiu.

Pel que fa a les suposades pressions que la família del màxim accionista de BPA, Higini Cierco, va fer, via missatges pel mòbil, a alguns membres del Govern, Martí ha insistit: "Màxim respecte al senyor Cierco i tranquil·litat del Govern d'Andorra".

tracking