Exterior

Presenten la Setmana d'Aragó per estrènyer les relacions comercials amb el país

Presenten la Setmana d'Aragó per estrènyer les relacions comercials amb el paísEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern d’Aragó, amb l’impuls de l’ambaixada d’Espanya a Andorra, va presentar ahir la Setmana d’Aragó, que tindrà lloc fins al 23 d’octubre. Una fira agroalimentària amb exposició de vins i pernils de Terol, la trobada empresarial amb un seminari sobre economia a Aragó o la conferència de la consellera d’Economia, Indústria i Ocupació del Govern d’Aragó són algunes de les activitats d’aquesta primera edició. A part, també hi ha prevista la celebració de balls tradicionals a Illa Carlemany així com una exposició de pintures de Goya a la cartoixa d’Aula Dei.

La Setmana d’Aragó forma part del programa de projecció exterior del govern d’Aragó, on participa l’organisme Aragón Exterior i la Cambra de Comerç d’Andor­ra. La consellera de Ciutadania i Drets Socials del govern d’Aragó, María Victoria Broto, va destacar en la presentació que aquesta setmana i l’organitzada a Fuengirola (Màlaga) pretenen impulsar i acostar les relacions comercials i culturals entre Andorra i Aragó. La iniciativa es planteja, segons l’ambaixador d’Espanya, Manuel Montobbio, com “un repte de coneixença mútua entre Espanya i Andorra”, que aprofundeix en les relacions comercials entre la comunitat autònoma espanyola i el país.

L’ambaixador va destacar que l’organització d’aquest seguit d’actes té importància més enllà de l’intercanvi cultural. “Mai un govern d’Andorra havia organitzat una jornada de presentació de la seva realitat i de les oportunitats que hi ha Andorra, i això ha estat correspost pel govern d’Aragó”, va puntualitzar l’ambaixador, que va recordar la presència del president de la Diputació d’Aragó fa un any al país i que ara es repeteix la relació entre els dos governs, i “això mereix tot el nostre reconeixement”.

tracking