TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

política

La Plataforma de funcionaris "exigeix" a Martí que accepti la dimissió d'Alcobé

Jordi Alcobé durant la conferència de premsa d'aquesta tardaSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plataforma de funcionaris, formada per els sindicatsSFD, SEP, SIP, ABA, A118, CFPA, SPA i USDA, hademanat avui públicamental cap de Govern que accepti la dimissió del ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé.

Des del col·lectiu, segons han assenyalat aquesta tarda en un comunicat de premsa, consideren queel fet de treballar per a Banca Privada d'Andorra "coincidint més d’un any amb el càrrec de ministrehauria de sertotalment incompatible,com ho és el fet de serfuncionari i no poder treballar en l’àmbit privat".

Així doncs, assenyalen que "per la vinculació del minsitre Alcobé en practiques poc ètiques", des de la Plataforma titllend'"escandalosa" la situació i "exigeixen" a Martí queaccepti la dimissióque va posar fa uns dies sobre la taula.

Des de l'entitat de funcionaris han volgut, alhora, recordar les paraulesde dijousdel mateix Alcobé en què afirmava que "el projecte està per sobre sempre de les persones i tots som prescindibles” i remarquen en aquestsentit que "cal demostrarambfets i no ambparaules que això és cert i començar la reforma de l’administració amb bon peu, sense persones relacionades en possibles implicacions de trames d’interessos privats".

tracking