Centenars de puntaires s'apleguen a Escaldes

Es van poder veure les creacions del concurs de punta contemporània

Centenars de puntaires s'apleguen a EscaldesCEE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Trobada de puntaires que es va celebrar ahir al matí va comptar amb la participació de centenars de persones arribades de tots els indrets de Catalunya i Andorra. El darrer dia de les jornades de la trobada també va servir per veure les creacions dels assistents que van participar en el setè concurs de punta contemporània La ruta de la seda.

Al llarg del matí es van acostar al Prat del Roure prop d’un miler de persones. La gran participació d’aquest darrer dia va deixar creacions d’una gran qualitat i tècnica i els assistents, a més, van gaudir de la cultura del país, gràcies a l’actuació de l’Esbart Santa Anna. L’onzena trobada va tancar les seves portes després de tres dies de tallers, concursos i, sobretot, molt de fil.

Tallers i exposicions

Les jornades es van obrir divendres amb un taller tèxtil en què es va presentar el monogràfic Tenyit de seda a càrrec de Desedamas. No va ser l’únic taller que es va realitzar aquell dia, ja que hi va haver un monogràfic dirigit als adults per ensenyar el procés de tenyit de seda amb diferents efectes com ara degradats, tie-dye o shibori.

El segon dia de la trobada, dissabte, es va dedicar a un taller de pintura per a adults sobre bastidor de seda i un altre de pintura per a infants i joves també sobre bastidor de seda. Aquests dos tallers es van fer a la zona Vivand, a l’avinguda Carlemany, i van comptar amb animació.

Cal afegir que fins divendres 4 de novembre estaran exposats al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) els treballs que han dut a terme els alumnes del taller de tèxtil i de vidres del comú. Fins ahir també es van poder veure exposades al CAEE les obres de Desedamas.

Centenars de puntaires s'apleguen a Escaldes

tracking