Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Política

Calvó afirma que Alcobé és “una peça clau” al Govern

Diu que no ha comès “cap delicte” i que té “projectes importants” per fer
Satisfacció entre els membres de l’executiu davant la decisió del cap de Govern, Toni Martí, de mantenir la cartera d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions al ministre Jordi Alcobé, que dijous passat va posar el càrrec a disposició del líder demòcrata per les informacions que el vinculen amb l’afer Meritxell Mateu i Banca Privada d’Andorra (BPA). La ministra de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, va afirmar ahir que Alcobé “és una persona clau dins del Govern” amb “projectes importants” sobre la taula, com ara la reforma de la funció pública.
“Nosaltres ja vam dir que donàvem suport al ministre. Tenim molts
  • #12 Joan C
    (17/10/16 18:18)

    Aquesta senyora que es primer dediqui a resoldre els problemes dels ents dels quals és presidenta del consell d'administació, com el Ctrasa.

    Respondre
  • #11 Party privee
    (17/10/16 16:55)

    La política andorrana és una vergonya, i el més pornogràfic de tot és que no està subjecta a responsabilitat política, i per a més inri, s'han blindat amb una llei d'anti difamació política,que protegeix l'honorabilitat del polític, és el súmmum ... D'aquesta manera, el polític, que gestiona quantitats importants de diner públic, queda exclòs de responsabilitats i troba sempre arguments per justificar les seves actuacions.

    Respondre
  • #10 Joan
    (17/10/16 16:39)

    Quina por !!!! Que te projectes importants per fer... Que el "Naranjito's Team" parin de firmar coses, que ens hi farem mal, fan mes por que un crio amb una ametralladora.

    Respondre
  • #9 Un que t'aprecia
    (17/10/16 16:33)

    Silvia,... queda't al marge, que fa "aulor de sucarrim"

    Respondre
  • #8 Anna
    (17/10/16 15:55)

    El Sr Alcobe, hauria de dimitir com bé ha fet la Sra Mateu. Ja ni ha prou d'aquesta política no agrada a ningú. si us plau més transparència, ja prou de titulars cada dia una mica més podrits, estem espantats..a qui votarem???

    Respondre
  • #7 Toni
    (17/10/16 15:15)

    Sr. Cap de Govern, convoqui les eleccions ja! Posi les urnes i veurà si els ciutadans li fan costat o no, i posar les urnes es defensar l'interès general. Al Desembre eleccions si us plau!

    Respondre
  • #6 Politar Andorrà
    (17/10/16 11:05)

    Eterno dilema,entre lo políticamente correcto y lo éticamente correcto.

    Respondre
  • #5 On està l'ètica ?
    (17/10/16 10:59)

    Estan tan acorralats que es fan pinya entre ells. Es passan l'ètica pel forro. L'invent de DA ha caducat. Toquen noves eleccions.

    Respondre
  • #4 Antoni
    (17/10/16 10:45)

    Amb els tres comentaris anteriors , no cal que digui res més.  Totalment d' acord amb ells ....

    Respondre
  • #3 Democràcia?
    (17/10/16 10:19)

    Sense una llei de responsabilitat política, aquesta serà la tònica generalitzada, males praxis i impunitat davant la llei. S'ha de regular el deure moral, ètic i l'obligació de complir les promeses electorals sota pena de presó o responent amb els seus béns personals.

    Respondre
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477