Successos

Presó provisional per al presumpte agressor d'Iván Ramírez

El jutjat d’instrucció número 1 d’Ejea decreta un aute de presó provisional sense fiança per al suposat atacant

Presó provisional per al presumpte agressor d'Iván RamírezOliver Duch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d’instrucció número 1 d’Ejea de los Caballeros ha decretat un aute de presó provisional sense fiança per al jove Ivan K. S., de 25 anys i de nacionalitat búlgara, acusat per un delicte de lesions greus contra l’atleta andor­rà Iván Ramírez. El presumpte agressor va ingressar ahir a la tarda al centre penitenciari de Zuera, a la província de Saragossa, per decisió del jutge, que va considerar que hi ha indicis més que suficients de la seva possible responsabilitat en les agressions patides per Ramírez.

El jutge també va tenir en compte el possible risc de fugida del detingut, ja que havia desaparegut de la justícia durant diversos dies abans de lliurar-se a la guàrdia civil acompanyat del seu advocat.

El jove, identificat com Iván K. S., es va posar a disposició judicial ahir a les 10.30 hores i va sortir cap al centre penitenciari prop de les 14.15 hores. A més a més, al llarg del matí, tal com va publicar l’Heraldo, el jutge també va prendre declaració en qualitat de testimonis a dues persones més: la parella sentimental del detingut, una jove menor d’edat i cosina de la víctima que podria haver estat present en el moment de l’agressió, i el pare d’ella.

El jutge està en espera de rebre nous comunicats mèdics del centre hospitalari on Iván Ramírez continua ingressat a l’UCI en estat greu per poder prendre noves diligències. L’atleta andorrà fa més d’una setmana que està en coma al centre sanitari, des que divendres passat a la matinada va rebre una brutal estomacada a la localitat d’Ejea de los Caballeros i com a conseqüència de les greus lesions cranials va ser intervingut quirúrgicament.

Presó provisional per al presumpte agressor d'Iván Ramírez

tracking