Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Col·lectius

Signatures per denunciar el vet a l'avortament a Andorra

Stop Violències les enviarà a la Unió Europea i al Consell d’Europa
Stop Violències, una associació que dóna suport a les dones i els infants que estan en situació de violència, ha iniciat una campanya per defensar el dret a l’avortament en els tres supòsits bàsics (que l’embaràs sigui conseqüència d’una violació, que suposi un greu perill per a la salut física o psíquica de la dona o per malformacions del fetus) i per denunciar la seva prohibició a Andorra. És per això que han iniciat una campanya de recollida de signatures, oberta a nacionals i residents, en què es demana l’opinió favorable de la ciutadania a la despenalització de l’avortament en
  • #6 Berta
    (20/11/16 01:19)

    La iniciativa es bona i el debat necessari. El que sobra son coses com "que el bisbe tregui els rosaris dels seus ovaris": aixi es la educació de la Sra. Vanessa Mendoza. També es fica contra tota la classe politica. Que t'has cregut? No respectes per res el pais que altres estimem, amb les seves particularitats, coses bones i coses a millorar pero sempre amb respecte.

    Respondre
  • #5 Ernest
    (14/10/16 18:39)

    Quatre comentaris de la mateixa persona. Gràcies per la seva opinió, continuem lluitant pel dret a decidir en tres supòsits bàsics.

    Respondre
  • #4 No al avortament
    (14/10/16 14:30)

    Fins a tal punt els avortistes es prenen seriosament aquest fals dret, que consideren que tractar de dissuadir una dona d'avortar és una violació dels drets de les dones.Hem perdud el judici i el sentit comú.

    Respondre
  • #3 Eugenesia demografica
    (14/10/16 13:05)

    Els "progressistes seculars" són els que promouen la cultura de la mort, la dictadura del relativisme, l'avortament, l'homosexualitat, la ideologia de gènere i el secularisme.Se actua des dels governs nacionals, grups polítics, mitjans de comunicació, adinerades fundacions -com Rockefeller, Ford, Gates, Soros, entre d'altres-, la indústria de l'avortament i el lobby gai. Fan falta molts tontos útils i moltes plataformes ciutadanes confoses amb "drets humans i llibertats" per seguir el programa de despoblació mundial.

    Respondre
  • #2 Maria
    (14/10/16 11:14)

    Són gent que maten nens en virtud de una llibertad !! quina moral tenen ? ja fa temps que exgisteixen els DUREX i altres eines...A l'escola ja ho ensenyen.

    Respondre
  • #1 pepe.
    (14/10/16 10:36)

    no comprendo, si es una asociacion q esta en contra de la violencia contra las personas de sexo femenino y niños pq estas a favor de matar a niños en los vientres de sus madres. Y hoy en dia no estamos en el siglo XIX, existen metodos anticonceptivos muy eficaces q evitan llegar a estos extremos. Matar a niños en los vientres de sus madres, no es un derecho y el aborto ni es un derecho ni es anticonceptivo, no se pq, pero es algo q se esta usando como arma contra Europa en particular y occidente en general. Lo digo pq jamas he visto a estas personas hacer una campaña de estas en Marruecos, en Egipto, en Indonesia y en lugares en general, donde el islam es la religión mayoritaria. Si nuestras mujeres no tienen hijos por la razon q sea, con el tiempo, seremos sustituidos por personas no oriundas del pais, lo q en roman paladino se llama una invasion silenciosa y en el tiempo, imperceptible para los seguidores de belen esteban y de crisitano ronaldo, pero imparable por desidida nuestra.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts