Successos

Es lliura a la policia el presumpte agressor d'Iván Ramírez

S'ha presentat a la caserna de la guàrdia civil d'Ejea de los Caballeros acompanyat del seu advocat

L'atleta andorrà Iván Ramírez, a la UCI en ser apallissat a SaragossaFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El presumpteautor de l'agressióa l'atleta andorrà Iván Ramírez s'ha lliurat avui al matía la casernade la guàrdia civil d'Ejea de los Caballeros (Saragossa), segonsinforma el cos de seguretat.S'hi ha presentatacompanyat del seu advocat. Aquest migdia encaraes trobava en dependències policials presentant declaració. Quanfinalitiz, passarà a disposició judicial.

Les primeres investigacionsapuntavenque el presumpte agresores tractaria d’un home de nacionalitat búlgara resident a Ejea de los Caballeros, la mateixa localitat on va tenir lloc la pallissa. Fins ahir, la investigacióapuntava que l’agressor hauria citat l’atleta fent-se passar per una altra persona després de descobrir uns missatges de “WhatsApp” entre Ramírez i una altra dona, “estaria en la bona direcció”.

L’atleta continuaingressat en estat molt greu. “Vaig anar a l’hospital i quan el vaig veure em va resultar molt impactant. Tenia moltes contusions. Per sort la inflamació de les ferides disminueix segons passa el temps”, explicava un dels seus amics.

tracking