successos

Un home mor en caure per unes escales de la presó

Interior ha demanat un informe de com van succeir els fets, però tot apunta a un accident

Un home mor en caure per unes escales de la presóFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 65 anys va morir la setmana passada a conseqüència dels traumatismes que va patir en caure per les escales interiors del centre penitenciari de la Comella, segons van informar fonts properes al cas. L’accident va tenir lloc dimecres de la setmana passada a la nit quan l’home havia tornat al centre, degut que el dia el passava fora de la presó. L’home hauria caigut accidentalment, sense cap intervenció aliena, i el fort impacte li va provocar traumatismes que revestien tal gravetat que va requerir el seu traslladat a un hospital de Barcelona de màxim nivell en temes cranioencefàlics.

Els metges de l’hospital català van resoldre, després d’avaluar-lo, que la situació del pacient andorrà era irreversible i van recomanar que el pacient fos portat al Principat perquè s’augurava que moriria en un termini relativament curt.

Se’n va fer el trasllat a Andorra, on tenia familiars i amics, i finalment divendres passat va morir, segons van informar altres fonts properes al cas. Encara que tots els indicis i els testimonis indiquen que va ser una caiguda fortuïta, el ministeri de l’Interior ha encarregat a la direcció del centre penitenciari un informe perquè es faci un relat detallat de com van succeir els fets.

Fonts properes al Govern van destacar que aquest tipus d’informe s’han de realitzar com a part del protocol quan té lloc un accident amb conseqüències greus en una estança pública de reclusió com ho és la presó de la Comella.

tracking