Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Política

SDP insisteix en l'error que és obrir l'INAF als no andorrans

Naudi assegura que hi haurà problemes jurídics i d’imatge internacional
El conseller general d’SDP, Víctor Naudi, va lamentar ahir que el Consell General hagi rebutjat l’esmena a la totalitat contra la reforma de la Llei de l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF) i que un cop aprovada pel parlament permetrà que tant la direcció general de l’ens com el consell d’administració (no el president) el puguin ocupar persones que no tinguin la nacionalitat andor­rana. Va parlar de problemes jurídics en la modificació. “Es tracta d’una entitat de dret públic que és l’autoritat del sistema financer i que té capacitat sancionadora”, va indicar, per recordar que el fet que “el seu
  • #7 Andosin
    (12/10/16 22:30)

    Stop xenofobia stop racisme

    Respondre
  • #6 Quo Vadis AND
    (12/10/16 19:21)

    Fa uns mesos, he de recordar que es va contractar a un Espanyol del PP al gabinet jurídic de Govern, la sobirania d'Andorra ja no resideix en el poble, resideix en un sistema oligàrquic on es consulta amb Espanya per decidir les nostres futures lleis.

    Respondre
  • #5 sociolista
    (12/10/16 18:00)

    pepe va dir..
    Poca broma amb aquest tema. Deus ser de DA o del PS tu, que penses en posar a càrrecs tècnics perfils polítics. Et traeix el subconscient. No sabeu fer es més que xuclar de la mamella de l'Estat. Amb valents com vosaltres, Andorra trigarà mols més anys en eixugar el deute que a Sant Julià el de Camprabassa.

    Respondre
  • #4 Espanyolització d'Andorra
    (12/10/16 12:35)

    Ja es comença a dibuixar el futur d'Andorra, una Andorra que es converteix en una província d'Espanya.Ja tenim homes de negre espanyols en tots els organismes de Govern

    Respondre
  • #3 pepe
    (12/10/16 11:23)

    Siiii super posem hi el Miralles i el Roca

    Respondre
  • #2 Seny
    (12/10/16 10:48)

    Sembla mentida que la majoria de DA amb l'ajut del PS s'hagin carregat una cosa tan lògica com que el regulador andorrà del món financer estigui compost per persones del país. Sr. Naudi, ho està fent bé. Vostè, a diferència d'altres, encara representa al poble andorrà al Consell General.

    Respondre
  • #1 Sr. Naudi
    (12/10/16 10:20)

    Totalment d'acord.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477