successos

La policia deté dues persones al Pas per maltractar i injuriar els agents

La policia deté dues persones al Pas per maltractar i injuriar els agentsArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va informar ahir de la detenció el dia 3 d’octubre a dos quarts de 2 de la matinada de dos homes de 22 i 47 anys no residents al Pas de la Casa, com a presumptes responsables d’un delicte contra el patrimoni i maltractaments, injúria i resistència greu a funcionaris de la policia en l’exercici de llurs funcions. Segons el comunicat del cos de seguretat, els detinguts haurien causat danys en un establiment hoteler, trencant un vidre, i quan la patrulla els va voler controlar van mostrar una reacció molt hostil envers els agents.

Tal com va assenyalar la policia, els dos homes arrestats “van fer ús d’un llenguatge violent, van emprar amenaces i tenien una voluntat d’agressió”, entre d’altres accions violentes. A més a més van resistir-se a la detenció i durant l’operació dels agents del cos policial van arribar a trencar una finestra del cotxe de patrulla.

En la informació del balanç setmanal d’actuacions, la policia va informar també que el 5 d’octubre es va produir un furt amb força en un establiment comercial d’una gran superfície a Sant Julià de Lòria. Segons la part denunciant, els presumptes responsables haurien forçat el pany i sostret la recaptació d’unes màquines infantils, i la quantitat furtada s’elevaria a 350 euros. La policia va detenir dues dones de 26 i 28 anys respectivament i un home de 54 anys a la frontera del riu Runer a les 15.00 hores, vinculats a aquests fets.

Les altres detencions van ser de tres individus que van vulnerar el codi de circulació per superar la taxa d’alcoholèmia permesa en controls rutinaris, entre els quals un home de 36 anys, que va donar 1,23 en la prova d’alcoholèmia. També van detenir un resident de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia, en ser interceptat conduint amb el permís de conduir retirat judicialment.

tracking