Mobilitat

Es matriculen 90 turismes nous amb el Pla Engega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nou primers mesos de l’any s’han matriculat 90 cotxes sostenibles, dels quals 58 són híbrids endollables, mentre que 32 són elèctrics, segons dades facilitades per Àlex Pastor, director comercial de Becier Vehicles.

Aquestes noves matriculacions s’emmarquen en el Pla Engega 2016, que tenia com a finalitat impulsar la compra de vehicles sostenibles entre els usuaris.

En el cas dels cotxes híbrids endollables, que porten un motor de gasolina i un d’elèctric, estan pensants perquè facin els viatges llargs amb combustible fòssil, mentre que els desplaçaments curts i diaris per les ciutats es realitzen amb un motor elèctric que té una autonomia per uns 50 quilòmetres. Per marques, en aquest cas, s’han matriculat 23 Mitsubishi Outlander PHEV, seguit de BMW (14), Volkswagen (10), Mercedes (6) i cinc Volvos.

Per un altre costat, dels turismes que són cent per cent elèctrics se n’han matriculat onze de la marca Renault, deu Kia, a més de cinc vehicles Nissan, quatre Citroën i un Mercedes-Benz.

tracking