Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Relacions exteriors

Europa diu que el Brexit no afectarà

La trobada entre Martí i Juncker permet refermar la voluntat de seguir avançant en les negociacions per a l’acord d’associació
El cap de Govern, Toni Martí, i el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, van ratificar ahir el compromís de seguir avançant en les negociacions per l’acord d’associació amb la Unió Europa, després de la sortida del Regne Unit. “Les negociacions estan en marxa i el Brexit ja es veurà”, va assenyalar Martí en sortir de la trobada.

Martí va estar acompanyat del ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya. “Els hem dit que nosaltres no practicarem la política de la cadira buida. Hauria estat un error aturar les negociacions. S’ha de continuar i les negociacions seguiran amb normalitat”, va assegurar el
  • #4 Jordi
    (07/10/16 13:00)

    Quins politics tenim ! Tots els altres Paisos són prudents per fer acords amb la UE, i nosaltres ens llencem a la boca de llop. Quina Andorra deixarem als nostres fills? El Sr. Marti hauría de fer el referendum ara per saber si el poble volem continuar amb aquesta negociació d'acord.

    Respondre
  • #3 Colonitzats
    (07/10/16 10:35)

    La destrucció de la vida de milions de persones a tot el continent, especialment en els països de la conca del Mediterrani, és resultat de la supèrbia i incompetència de Brussel·les, així com la dels seus aliats al Banc Central Europeu (i, dit sigui de pas, en el Fons Monetari Internacional). Per això una de les preguntes que es fa bona part de l'esquerra al Regne Unit és fàcil de comprendre: per quedeu a un esquema neoliberal que ha estat responsable de la destrucció de l'economia europea? A la meva forma d'entendre, Martí a venut Andorra a Brussel·les.

    Respondre
  • #2 Maria
    (07/10/16 09:26)

    Clar que no afecta, als Angelsos els hi donarán tot el que volen, i amb nosaltres ens farán passar per el tubo !!!! Nosaltres no negociarem, farem el que diuen a Bruxelles, i Andorra dexapareixera.

    Respondre
  • #1 Brexit
    (07/10/16 09:23)

    Suïssa i Regne Unit es surt de l'abocador de la UE, i Andorra vol entrar .... algú entén alguna cosa ...?Comprenc que els fons i subvencions Europeus són interessants per a la classe política andorrana, però, i per al ciutadà? Retallades i més retallades? Aquesta política exterior ens portará al desastre.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts