Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ensenyament

Salafranca plega però l'ambaixada diu que no és per la falta de docents

L’ambaixador espanyol desmenteix una mala planificació al centre de la Margineda
La consellera d’Educació de l’ambaixada espanyola, Marisol Salafranca, deixarà el càrrec a final de mes. L’oficina diplomàtica defensa que ha demanat el trasllat “per raons personals” i ho desvincula a la polèmica dels darrers dies per la manca de docents a l’institut espanyol.
L’ambaixador d’Espanya a Andorra, Manuel Montobbio, ha explicat que Salafranca “vol canviar de destí i ja ha complert amb el compromís que tenia amb Andor­ra, que és posar en marxa el col·legi”. Montobbio insisteix en el fet que el problema de la manca de docents –la mateixa conselleria havia reconegut que els havia desbordat l’augment de les matrícules–
  • #10 MERITXELL
    (06/10/16 21:36)

    Eso es lo que pasa cuando alguien no se dedica a lo que le pagan y por lo que está allí y hay otros intereses por medio.

    Respondre
  • #9 Padre
    (06/10/16 21:32)

    No es verdad el argumento del desbordamiento de las matrículas porque no ha sido ta, mas bien lo contrario.

    Respondre
  • #8 Luis
    (06/10/16 21:31)

    Lo mejor que le puede pasar al sistema educativo español es que se vaya esta señora que ha demostrado ser una incompetente. Finalmente el Ministerio de Educación ha hecho algo positivo.

    Respondre
  • #7 Pere
    (06/10/16 18:46)

    Mira que és dificil carregar-se una institució que sempre ha tingut un professorat seleccionat entre els millors pel seu currículum. Les coses no es poden fer a dit.... Hi ha una manera democràtica d'escollir directives, (entre els propis professors), i no fer el contrari per decret anul·lar l'equip directiu i no posar cap altre!! Els resultats estan a la vista de tothom. No van quedar cobertes les places de professors que feien falta, com es pot comprovar des de l'agost a la web de la Consejeria, perque només van cridar a tres professors interins, quan les previsions eren unes altres. Dramàtic pels alumnes de 2n de batxillerat.

    Respondre
  • #6 Vergonyos
    (06/10/16 16:10)

    S'han dit algunes mentides, el cas es cobrir-se les espatlles i els mes perjudicats amb tot plegat son els estudiants que no tenen cap culpa. Tot plegat una vergonya d'Institut.

    Respondre
  • #5 indignació
    (06/10/16 15:01)

  • #4 prou
    (06/10/16 10:24)

    Ni horaris definitius fins a l'octubre, ni docents per algunes assignatures, després de tres mesos de vacances. Cada professor és una unitat autònoma i independent, dubto de què facin cap claustre ni reunió per posada en comú. Els nois I noies que hi estudien no mereixen aquesta falta de respecte.

    Respondre
  • #3 veritats2
    (06/10/16 10:13)

    El fet de crear un centre integrat justifica fer rodar caps de gent molt vàlida i compromesa amb el país i el sistema? La feina ben feta per part de l'equip directiu de l'anterior Institut Espanyol té aquesta recompensa.

    Respondre
  • #2 veritats1
    (06/10/16 10:05)

    Gràcies al compromís complert, el sistema educatiu espanyol amb poc temps minvarà. Aquest és el veritable objectiu que s'ha aconseguit?

    Respondre
  • #1 veritats
    (06/10/16 10:00)

    L'augment de matriculació a què es fa referència en l'article no és tan significatiu ni motiu suficient per justificar la manca de planificació i de bona gestió per part dels organismes competents.

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts