solidaritat

La tercera Cursa Fira d'Andorra la Vella espera arribar als 400 corredors

La tercera Cursa Fira d'Andorra la Vella espera arribar als 400 corredorsANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim 22 d'octubre i per tercer any consecutiu es disputarà la Cursa Fira d'Andorra la Vella i aquest any els organitzadors s'han mostrat ambiciosos respecte al nombre de participants, el tècnic d'esports d'Andorra la Vella, Josep Tudó, ha comentat que en l'edició d'enguany esperen aconseguir uns 400 participants, ja que "el primer any van córrer 230 persones, l'any passat unes 300 i aquest any volem aconseguir els 400 participants".

Un altre dels objectius de la cursa és recaptar fons per Unicef Andorra i ASSANDCA, que enguany substitueix l'associació Hi Arribarem, ja que la totalitat del preu de les inscripcions es destinarà a aquestes dues corporacions, una xifra que segons ha comentat Tudó s'espera que se situï entre els 3.000 i 4.000 euros, "tot dependrà del tipus d'inscripció que realitzi la gent, ja que si la fan presencial hi ha un sobrecost de dos euros".

La cursa es dividirà en tres modalitats. Primer es disputarà la cursa Baby, de 100 metres, orientada als infants de fins a 9 anys i que començarà a les 18.30 hores. Un quart d'hora més tard s'iniciarà la cursa Infantil, de 1.800 metres per als joves d'entre 10 i 15 anys, i per últim, a les 19.00 hores hi haurà la cursa Open, de 5.190 metres, per a totes les persones majors de 16 anys. Com a novetat d'enguany, hi haurà una modificació en el recorregut i la cursa sortirà des del carrer Pere d'Urg i finalitzarà davant de l'edifici de la Central, al Parc Central, a diferència de l'edició anterior en què la sortida i l'arribada de la cursa coincidien al Parc. A més, Tudó ha remarcat que "enguany la zona de l'arribada serà més àmplia perquè l'any passat se'ns va fer una mica petita".

Les inscripcions que ja estan obertes es poden realitzar per Internet, al web http://cava.myp.ad, fins al 20 d'octubre a mitjanit, i també de forma presencial el dia 21 d'octubre al punt d'informació de la cursa, a l'espai exterior del Parc Central. Els preus de les inscripcions per Internet serà de 4 euros per a les curses Baby i Infantil i de 8 euros per a la cursa Open i, en cas de realitzar la inscripció de forma presencial, el preu serà de 6 euros per a les curses Baby i Infantil i de 10 euros, per a la cursa Open.

D'altra banda, també s'ha anunciat que els departaments d'esports dels set comuns disposaran d'un estand conjunt a la Fira d'Andorra la Vella, per tal de promocionar els productes i serveis dels centres esportius de cada parròquia, amb la intenció d'aconseguir recaptar nous socis. El cap d'àrea d'Instal·lacions i Equipaments Esportius, Marc Magallón, ha comentat que en la Fira de l'any passat van aconseguir "197 nous socis".

tracking