Cinca diu que els correus mostren que no hi ha vincle directe amb el Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha valorat aquesta tardala dimissió de l'exconsellera demòcrata Meritxell Mateu manifestant que cal "respectar i agrair" la seva decisió ja que tal com ella mateixa va manifestar ho feia "per no enrarir l'ambient polític" i "en favor d'un projecte". I, alhora, ha volgut remarcar quedels correus que s'han fet públicssobre la seva relació amb BPA,es desprèn que "no hi ha haver cap vincle" entre la feina que la consellera feia per a BPA i les decisions del Govern.

En aquest sentit, Cinca ha afirmat que dels correus"no en tenim més coneixement que allò que s’ha anat publicant" però que, en tot cas,posen de relleu"molt claramentque el Govern va gestionar tot el procés al marge de la feina que Meritxell Mateu pogués fer a BPA". Així, ha recordat que eldossier que esva presentarper a Allianceno va acabar prosperant. "Encara motiu de més per constatar que no hi havia cap vincle entre les decisions del govern i els treballs que podia estar fent", ha reiterat.

Pel que fa a la demanda dels grups de l'oposició perquè la fiscaliaactui en el cas, el Portaveu considera que si aquesta considera que hi ha elements suficients per intervenir "ja ho faràperquè li compet a ella" i que si els partitsconsideren que han de feralguna acció"estan en la seva llibertat de fer-ho".

tracking