Turisme

Voluntat de col·laboració entre Ski Andorra i Socchi

Camp exposa l’experiència turística del país en un fòrum celebrat a Rússia

Voluntat de col·laboració entre Ski Andorra i SocchiSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, va signar aquest cap de setmana una carta d’intencions amb el director del departament comercial de NPJSC Krasnaya Polyana Ressort “Gorky Gorood”, Dimitrii Anfinogenov, l’estació d’esquí de Socchi que va acollir els Jocs Olímpics d’hivern del 2014. Segons es va informar des del Govern mitjançant un comunicat, en la carta les dues parts manifesten la ferma intenció de dur a terme les gestions necessàries perquè Ski Andorra i l’estació russa firmin en la major brevetat un conveni de col·laboració. Amb tot, no es van donar més detalls de les implicacions d’aquesta col·laboració.

La trobada es va produir durant la participació de Camp en el Fòrum internacional d’inversió turística que es va celebrar a Socchi durant el cap de setmana. Es tracta d’un esdeveniment de màxima importància per al turisme rus, on es debat el futur del sector del país pel que fa al creixement del mercat interior però també en la captació del mercat internacional, per la qual cosa s’exploren les estratègies d’altres països. El titular de Turisme va intervenir dissabte en un dels debats per exposar l’experiència del Principat en referència al turisme de muntanya, neu i natura.

Durant l’estada a Sochhi, Camp també va mantenir diverses reunions amb operadors turístics russos interessats a treballar amb Andorra aquest hivern i portar clients per esquiar. Cal recordar que el turisme rus havia tingut un pes important i que els darrers anys ha registrat una davallada significativa. El Fòrum d’inversió turística es va inaugurar divendres amb la presència del primer ministre rus, Dmitry Medvedev.

tracking