Associacions

Raphael mostra el seu suport al col·lectiu de trasplantats d'òrgans

El cantant fa una crida a convertir-se en donant posant-se com a exemple

Raphael mostra el seu suport al col·lectiu de trasplantats d'òrgansATIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raphael va reunir-se amb l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra (Atida) per mostrar-los el seu suport i fer una crida a treballar per fer possible la donació al país. El col·lectiu va explicar-li que, a hores d’ara, no és possible extreure òrgans al país i que estan treballant per generar un registre de donants. “El missatge sóc jo”, va dir-los al col·lectiu quan li van demanar que adrecés unes paraules a les persones que s’estan plantejant fer-se donants. I és que l’artista va ser receptor, el 2003, d’un fetge.

La trobada, de pocs minuts, va tenir lloc divendres després del concert que va oferir al Centre de Congressos de la capital. Tot i que van ser pocs minuts, el cantant va voler dedicar-los, a més, una de les samarretes de l’associació, que recentment ha sortit a la venda.

Nascuda el passat mes d’abril, Atida està treballant per aconseguir que es puguin extreure òrgans a Meritxell. També vol convertir-se en punt informatiu per a donants i receptors. L’associació viurà la seva presentació oficial durant la fira de la capital.

tracking