Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Política

Pere López insisteix en la corrupció al SAAS

El PS “intueix” que del 2015 també hi haurà irregularitats perquè el sistema estava “instal·lat”
Pere López manté que les irregularitats detectades a la gestió del SAAS mereixen la qualificació de “presumpta xarxa de corrupció” i especifica que és un concepte molt ampli que “no només pot ser un mal ús de diners públics”. Entre les pràctiques que inclou enumera “l’amiguisme, el tracte de favor cap a determinades persones o contrari a d’altres persones, perquè un proveïdor guanyi un concurs amb una certa manipulació, que hi hagi factures dividides perquè hi ha uns imports que no es poden superar però que fent una divisió es pot contractar el servei, que no hi hagi obertura pública
  • #2 Joan
    (01/10/16 10:12)

    Estava instal.lat des de quan? D'abans del 2009? És sabut que el desgavell organitzatiu del SAAS es va començar a gestar a finals dels 80 i cap govern l'ha pogut arreglar. Espero que aquest govern acabi amb aquestes pràctiques, l'hospital és massa important pel sistema sanitari com per ser tractat com una joguina de les picabaralles polítiques.

    Respondre
  • #1 Estem d'acord, cal remediar-ho
    (01/10/16 08:18)

    La Corrupció a l'hospital és evident i ens hi va la salut. Entre metges que cobren barbaritats i desgracien persones sense que se'ls digui res, tractes de favor, factures cap a la Cass deshorbitants,..., faurem caurem nosaltres, la Cass, el Govern i el país.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477