Salut

La Cambra de Comerç valora positivament la reunió amb Álvarez per la reforma sanitària

La Cambra de Comerç valora positivament la reunió amb Álvarez per la reforma sanitària

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç va valorar ahir positivament la reunió que van mantenir dijous amb el ministre de Salut, Carles Álvarez, juntament amb dirigents del SAAS i de la CASS per tal de rebre informació sobre la reforma sanitària.

La directora de l’entitat, Pilar Escalé, va afirmar que “la reunió va anar bé” i va detallar que des del ministeri “es va fer una explicació i presentació de les línies directores i estratègiques de la reforma”. Els membres del Ple de la Cambra, als quals va anar específicament dirigida l’exposició, en concret van rebre explicacions sobre “la implantació del professional regulat, l’aposta per la prevenció i la lliure elecció” de metges.

Tot i això, Escalé va evitar posicionar-se sobre el contingut de la informació, ja que “per debatre qualsevol d’aquests temes s’hauria d’entrar en temes tècnics”. En aquest sentit va especificar que “no tenim assessors que ens puguin assessorar sobre què ens pot afectar més o menys”, per la qual cosa va detallar que “no hem entrat a valorar a nivell intern quins són els principals temes que ens poden afectar” des del punt de vista econòmic per les empreses que formen part de l’entitat. Finalment, va expressar el desig que en el futur es produeixin noves trobades a mesura que s’avanci en el contingut de la reforma.

tracking