Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Infraestructures

Radi de 300 metres per decidir sobre l'heliport

La corporació només donarà l’autorització si prèviament hi ha l’acord de tots els propietaris dels terrenys adjacents
Després de l’interès mostrat per un grup de privats que havien plantejat la possibilitat de construir un heliport a la parròquia de Sant Julià de Lòria, la corporació ha decidit crear una ordinació per regular l’autorització d’emplaçament d’heliports de titularitat privada. Una ordinació que es va aprovar dimecres en consell de comú i que determina unes distàncies mínimes que s’han de respectar. Així doncs, com a requisit previ per obtenir l’autorització cal que tots els propietaris dels ter­renys adjacents fins a un radi de 300 metres al voltant de la instal·lació estiguin d’acord amb el projecte. De la mateixa manera,
  • #3 Pere, 90 minuts més tard.
    (30/09/16 11:42)

    Són les 11,30 i fa uns minuts que ha pujat el bus llançadora cap a Naturlandia completament buit. Truqueu al Sr. Martí i, abans que s'avanci algú, li llogueu l'aparcament com a heliport.

    Respondre
  • #2 Pere
    (30/09/16 10:08)

    Són les 10 del mati i l'aparcament, on s'espera que els turistes deixin els cotxes i pugin amb bus a Naturlandia, està absolutament buit. Llogueu-lo per l'heliport i ens estalviarem la darrera despesa fixa de Naturlandia.

    Respondre
  • #1 No és el lloc
    (30/09/16 07:57)

    El millor lloc d'Andorra es a Feda, on el farà Govern, és el centre neuràlgic d'Andorra. St. Julià és massa lluny, són privats, que facin per tant el que els hi sembli, però Govern ho ha fet millor.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts