Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
treball

Ocupació registra a l'agost la xifra més baixa d'aturats des del 2010

El servei va tancar l'agost amb 434 persones inscrites
Actualitzada 28/09/2016 a les 20:17
El Servei d'Ocupació tanca el mes d'agost amb 434 inscrits, la xifra més baixa dels darrers sis anys, i un 9,2% menys que l'any passat. Respecte al mes anterior, la variació ha estat mínima, ja que únicament ha augmentat en una persona, una xifra que ha valorat molt positivament el ministre Portaveu, Jordi Cinca, que confia que aquesta dada es mantingui perquè “estem molt per sota dels pitjors anys, quan vam fregar les 1.200 persones”. Pel que fa als assalariats, durant el mes de juny s'ha mantingut la tendència a l'alça i s'ha aconseguit registrar la dada més important dels darrers quatre anys.

Els demandants de feina inscrits al Servei d'Ocupació durant el mes d'agost se situen en 434 persones, una més que el mes anterior, i un 9,2% menys que l'any passat quan se'n van registrar 478. El ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha fet una valoració molt positiva d'aquestes xifres, ja que es tracta del número més baix d'aturats dels darrers sis anys, i per tant, “estem molt per sota dels pitjors anys, quan vam fregar les 1.200 persones”.

Les dades que ha fet públiques aquest dimecres el Govern denoten la consolidació de les xifres dels darrers sis mesos, i tot i que s'espera un augment d'aturats durant la tardor, Cinca confia que sigui mínim i les xifres es puguin mantenir en aquests nivells. A més, ha dubtat que l'actual xifra pugui disminuir molt més perquè “és pròpia d'una economia dinàmica”.
Pel que fa als assalariats, durant el mes de juny s'ha mantingut la tendència a l'alça i s'ha registrat un augment de l'1,7% respecte a l'any anterior. Es tracta de la dada més important dels darrers quatre anys.
  • #2 totalment d'acord, no es fer futor
    (28/09/16 19:50)

    De 1 mes de tres i amb mica de sort no et fan fora, no saps mai

    Respondre
  • #1 Síiii?
    (28/09/16 19:30)

    Ja és raro perquè als del país poca feina és dona i els altres doncs si un dos o 3 mesos de contracte ,axis si que la gent pot planeja un futur ja ja ja ,misèria i compania

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477