economia

L'Skål Club premia Martí Rafel, Albert Coma i Vivand per la promoció turística d'Andorra

L'Skål Club premia Martí Rafel, Albert Coma i Vivand per la promoció turística d'AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Skål Club, l’associació de professionals del turisme, va fer entrega ahir dels seus premis anuals que fa coincidir amb el Dia mundial del turisme. L’entitat guardona els professionals que creu que han destacat en la contribució de la promoció turística d’Andorra. En una gala celebrada en un cèntric hotel de la capital, l’exdirector general de Vallnord Martí Rafel va rebre el premi en la categoria de persona estrangera, ja que des de fa uns mesos treballa a Espa­nya com a director general de Nozar Hotels i Resort. Amb el premi, l’Skål ha volgut reconèixer la tasca que Rafel ha realitzat per fer de la neu i la bicicleta de muntanya un dels grans atractius turístics de referència al Principat.

En la categoria de persona del país, el premi va ser per a Albert Coma, president de la Federació Andorrana d’Esquí, per haver aconseguit que l’esquí andorrà hagi esdevingut un referent en l’àmbit internacional en aconseguir portar al Principat els darrers anys les Copes del Món i d’Europa d’aquesta disciplina. Quant a la categoria d’empresa del país, la guardonada ha estat Vivand per la tasca feta pel comú d’Escaldes-Engordany i l’Associació de Veïns i Comerciants de Carlemany per tirar endavant la conversió per a vianants de l’avinguda.

Per últim, també es va premiar, en la categoria d’empresa estrangera, Itravex, un operador turístic molt vinculat al Principat que ha contribuït a vendre el nom d’Andorra com a destinació turística a Rússia i arreu del món.

tracking