ECONOMIA

Govern tramet al consell el conveni per evitar la doble imposició amb Portugal

Govern tramet al consell el conveni per evitar la doble imposició amb Portugal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern va trametre ahir al Consell General el conveni per evitar la doble imposició (CDI) i prevenir l’evasió fiscal en matèria d’impostos sobre la renda amb Portugal, per tal que pugui ser ratificat i aprovat pels parlamentaris. Es tracta del darrer pas perquè pugui entrar en funcionament.

Segons informaven ahir des de l’executiu, a través d’un comunicar, la tramesa s’ha fet després que ahir mateix el consell de ministres del Govern de Portugal aprovés la tramesa al seu parlament, un cop completats els seus tràmits interns. El conveni va ser signat a Nova York el 27 de setembre del 2015, durant la celebració de la Cimera de les Nacions Unides per a l’adopció de l’agenda per al desenvolupament post- 2015, pel ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, i l’aleshores homòleg seu, Rui Machete. L’objectiu del CDI és potenciar les relacions econòmiques entre els dos estats i que elimina la doble tributació de les empreses d’un o altre país que operen en territori de l’altre.

L’acord entrarà en vigor tan aviat com tots dos parlaments donin llum verd. Serà el quart en funcionament després de França, Espanya i Luxemburg.

tracking