successos

Detingut un jove per gravar una persona nua amb el telèfon mòbil

La policia també arresta un turista per forçar l’entrada d’un comerç a Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove resident de 20 anys va ser detingut diumenge passat com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat. Així en va informar ahir la policia en la publicació del balanç setmanal de detencions. Fonts policials van indicar que el jove havia gravat una altra persona nua, adulta i amb la qual no el lligava cap vincle ni coneixença, sense consentiment. La víctima, però, es va adonar de la situació i va procedir a interposar una denúncia que ha acabat amb la detenció del jove.

Aquesta és tan sols una de les 11 detencions registrades durant la setmana passada. Entre elles també en destaca l’arrest d’un jove de 18 anys, no resident, dissabte a tres quarts de tres de la matinada com a presumpte autor d’un delicte de furt amb força en grau de temptativa. Les fonts consultades van explicar que els veïns van donar l’alerta a la policia després de constatar sorolls molt forts, i és que el noi hauria donat cops de peu a la porta d’un establiment comercial de venda al major de material d’hostaleria situat a Escaldes. El jove va aconseguir esbotzar-la i introduir-se a l’interior, moment en què va saltar el sistema d’alarma. Llavors va intentar fugir, però instants després va ser controlat per agents de l’ordre procedint a la seva detenció.

D’altra banda, la policia també va detenir divendres passat a Encamp una dona resident de 36 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física. La dona es trobava en mig d’una disputa amb una altra dona per un deute i una tercera persona va intervenir per intentar separar-les. En aquell moment, la detinguda va etzibar un cop a la cara de la tercera dona causant-li lesions.

Falsa identitat

Al llarg de la setmana els agents de l’ordre també van detenir un no resident de 29 anys per un delicte contra el tràfic jurídic, després d’haver identificat a la frontera de Porta amb una falsa identitat, a més d’un altre jove resident per una baralla en un local d’oci d’Escaldes després que l’interessat fes ús d’un esprai de defensa personal contra dues persones. També es van arrestar dos homes per temes de violència de gènere. En un cas, un no-resident com a presumpte autor d’un delicte de violència física i psíquica en l’àmbit domèstic, i en l’altre, un resident per un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic després d’agredir la seva dona.

Aquesta setmana, a diferència de l’habitual, tan sols es va produir una detenció per alcoholèmia, la d’un jove resident de 20 anys amb una taxa d’1,72 grams per litre que va patir un accident. Per últim, la policia va detenir tres persones per delictes contra la salut pública per intentar entrar al país amb cocaïna i speed.

tracking