Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
balanç de la policia

Un noi de 18 anys, detingut per furt amb força en grau de temptativa

El jove, no resident al país, aconsegueix entrar en un establiment d'Escaldes-Engordany, però fuig en sonar l'alarma
Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policia.

Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policia

Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policia.

Fernando Galindo
Actualitzada 26/09/2016 a les 13:04
La policia va realitzar un total d'11 detencions al llarg de la setmana passada. La més destacada va ser la d'un jove no resident de 18 anys per un delicte contra el patrimoni. Els fets es van produir la matinada del dissabte després que el noi donés diverses puntades de peu a la porta d'un establiment comercial d'Escaldes-Engordany. El jove va aconseguir esbotzar la porta i entrar a l'interior, moment en el qual va saltar el sistema de l'alarma i va fugir. Instants després, el noi va ser controlat pels serveis policials i va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de furt amb força en grau de tempatitiva. 

Per altra banda, tres persones van ser detingudes com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física. En el primer cas, una dona resident de 36 anys va tenir una disputa amb una altra dona per un deute i va acabar causant dnays a la cara de la víctima. En el segon cas, un resident de 23 anys va ser detingut arran d'una baralla a l'exterior d'un local d'oci en què l'home va utilitzar un esprai de defensa personal contra dues altres persones. A més a més, al jove se'l va acusar d'un delicte contra la seguretat col·lectiva. I en el tercer cas, un resident de 65 anys va ser detingut després d'agredir la seva esposa.

També la policia va arrestar un home no resident de 31 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència física i psíquica en l'àmbit domèstic, un resident de 20 anys per un delicte contra la intimitat i un no resident de 29 anys a la frontera franco-andorrana de Portà com a presumpte autor d'un delicte contra el tràfic jurídic després d'haver estat identificat anteriorment a la mateixa frontera amb una identitat falsa. 

En quant a delictes contra la salut pública, es van produir tres detencions a la frontera del riu Runer. La d'un home de 44 anys que entrava al Principat en possessió de 0,2 grams de cocaïna i la de dos homes no residents de 27 i 24 anys amb 2,2 grams d'speed. Finalment, un jove resident de 20 anys va ser detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit amb una taxa d'alcohol de 1,72 g/l. Es va requerir els serveis de la policia per un accident amb danys materials. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477