Administració

Tots els treballadors de la funció pública seran enquestats sobre la nova legislació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els aproximadament 2.500 treballadors de la funció pública podran aportar suggeriments sobre com haurà de ser la nova llei que, en principi, hauria d’estar enllestida el juny de l’any que ve. A més, els funcionaris també seran enquestats dues vegades sobre el contingut de la nova legislació.

Són dues de les mesures que ahir va exposar el ministre d’Administració Pública, Jordi Alcobé, en la primera reunió entre l’executiu i els sindicats per abordar el contingut del nou text. La trobada, d’aproximadament 45 minuts, va ser un punt de partida en el qual els responsables del ministeri van exposar el full de ruta de l’elaboració del contingut. Serà en properes reunions, a partir del mes vinent, quan es començarà a entrar en matèria.

A la reunió hi van ser presents els representants dels diferents sindicats relacionats amb la funció pública. Un d’ells era Salvador Prieto, president del Col·lectiu de funcionaris de la policia d’Andor­ra, que va destacar que amb la nova llei de la policia “caldrà aprofundir i veure com afectarà una llei amb l’altra”. Una confluència que qualifica de “bastant complexa”.

Per part del Sindicat d’Ensenyament Públic, el seu secretari general, Gregori Gutiérrez, va manifestar la seva satisfacció per la voluntat de consens i participació de l’executiu amb els re­presentants dels treballadors. “Compten amb nosaltres a partir d’entrevistes particulars amb cada sindicat perquè puguem aportar, i processaran la informació amb el que hagin rebut de qualsevol treballador”, va indicar.

tracking