Infrastructures

Govern preguntarà a la ciutadana en què vol invertir 200.000 euros

S'obrirà una bústia de suggeriments perquè la ciutadania faci les seves propostes

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres.M.T. / ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha anunciat avui la intenció d'incloureen el pressupost de l'exercici 2017 del seu ministeriuna partida participativa de 200.000 euros. Així, ha explicat que l'objectiu és que la ciutadania, a través d'una bústia de suggeriments, faci les seves propostes d'actuacions del que consideri que cal millorar o construir.

D'altra banda, pel que fa a l'heliport, una infraestructura que el cap de Govern ja va anunciar que s'inclourà en el pressupost de l'any vinent, el ministre ha informat que abans de finals de mes rebran la visita dels tècnics francesos que han de donar el vistiplau a l'emplaçamenten un terreny prop de FEDA i de la boca est del túnel de les Dos Valires.A partir d'aquí, "hi ha tota una sèrie de passos a fer que ja tenim parametritzats" i, en principi, si no hi ha cap contratemps, "a finals de l'any vinent o a principis del 2018 podria ser una realitat". Amb tot, el ministre ha volgut ser prudent i ha indicat que "hi ha molts passos a fer i no volem cremar cap etapa".

Ha confirmat que no hi haurà cap partida per a la finalització del vial de Sant Julià i també ha exposatque es prioritzaranel manteniment."Sempre hem dit que s'han de fer inversions de caire productiu, i les infraestructures les tenim molt bé, per tant, incidirem molt en el manteniment", ha dit.

tracking