Promoció

Una 'masterclass' per preparar el Shopping Festival

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coincidint amb la celebració de la quarta edició de l’Andorra Shopping Festival Andorra Turisme va informar ahir que com és habitual s’oferirà una masterclass i uns tallers personalitzats gratuïts a aquells establiments que ho desitgin per facilitar-los la tasca en la realització d’aparadors tematitzats.

L’encarregat de realitzar aquesta formació serà Chené Gómez, professor d’aparadorisme a l’Elisava Escola Superior de Disseny i Enginyeria Superior. Un expert que ja ha participat com a formador en altres edicions del Shopping Festival. La masterclass tindrà lloc el dia 27 de setembre de 10 a 13 hores al Centre de Congressos de la capital. La jornada de formació es completarà amb tallers personalitzats que es faran de forma individualitzada els dies 13 i 14 d’octubre a la Cambra de Comerç.

Segons es va detallar en el comunicat d’Andorra Turisme la temàtica de l’Andorra Shopping Festival d’enguany gira entorn de l’aire, un element que pot prendre diferents formes esfèriques. A partir d’aquí, els establiments poden inspirar-se i desenvolupar la seva proposta creativa.

Tots els aparadors tematitzats participaran al concurs El millor aparador. Ara bé, els establiments que hi vulguin participar s’han d’inscriure abans a la Cambra de Comerç. El guanyador rebrà com a premi la participació al Retail Tour 2017 que tindrà lloc en una ciutat europea i està organitzat per la Cambra de Comerç. També cal fer prèviament les inscripcions per participar a la masterclass i als tallers. Els interessats poden inscriure’s directament a la mateixa Cambra de Comerç.

tracking