afers exteriors

Tret de sortida a la signatura de CDIs amb Bèlgica i els Països Baixos

Tret de sortida a la negociació per firmar CDIs amb Bèlgica i els Països BaixosSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern,Toni Martí i el primer ministre de Bèlgica, Charles Michel,han acordatavui a Nova Yorkimpulsar la signatura d’un conveni de no doble imposicióque, segonsha informatel Govern,es començarà a negociar al gener del 2017 amb la intenció que es puguifirmar en el decurs de l'any vinent.

Charles Michel, han assenyalatdes de l'executiu,ha mostrat interès per l’estat de les negociacions amb la Unió EuropeaiMartí l’ha posat al corrent de les converses que s’estan duent a terme, tant en el marc institucional compartit amb Mònaco i San Marino com la negociació unilateral en matèria de lliure circulació de mercaderies. El cap de Govern també ha explicat al seu homòleg belga els avenços en transparència fiscal tant en el marc europeu com davant l’OCDE.

De la mateixa manera, fruit de la reuniómantinguda ahir entre el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya i el ministre homòleg als Països Baixos, Bert Koenders, el Govern holandès ha fet públic avui que els dos estats iniciaran pròximament les negociacions per a la signatura d’un conveniper evitar la doble imposició.

En el marc de la cimera de l'ONUMartí ha coincidit amb el president de Colòmbia, Juan Manuel Santos, al qual ha felicitat per el recent acord de pau entre el Govern d’aquest país i les FARC-EP i li ha desitjat èxit de cara al plebiscit del 2 d'octubre. Ambdós mandataris han celebrat la bona coordinació entre Colòmbia i Andorra per la preparació de la ministerial d’Educació en el marc de la Cimera Iberoamericana.

tracking