Afers exteriors

Andorra signa amb Malta a Nova York un nou conveni per evitar la doble imposició

Andorra signa amb Malta a Nova York un nou conveni per evitar la doble imposicióSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, i el seu homòleg a Malta, George Vella, van signar ahir el conveni per evitar la doble imposició i prevenir l’evasió fiscal en matèria d’impostos sobre la renda. La signatura va tenir lloc durant una reunió bilateral dels dos ministres que coincideixen a Nova York amb motiu de la celebració de la 71a Assemblea General de les Nacions Unides. L’inici de les negociacions es va dur a terme el setembre del 2013, durant la reunió bilateral que va mantenir el cap de Govern, Toni Martí, amb el primer ministre de Malta, Joseph Muscat.

El desembre del 2015 ambdós països van rubricar aquest acord. El conveni estableix la tributació en el país de residència i la clàusula de definició de beneficiari efectiu d’acord amb els estàndards de l’OCDE. La tributació compartida també segueix el model de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic.

D’altra banda, Toni Martí, que va participar en la primera jornada de debat general, va felicitar el president de la República Francesa i Copríncep, François Hollande, per la seva intervenció. Estava previst que assistís a la reunió de la Comissió de la Secretaria General de l’NOU sobre l’Ocupació i el Creixement Econòmic Sostenible.

tracking