Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Reportatge

Motoristes elegants

De moment 33 persones s’han apuntat al ‘The Distinguished Gentleman’s’ al Principat, on s’han recaptat 1.188 euros. L’acte se celebra a 90 països alhora.
Combatre amb elegància el càncer de pròstata i els suïcidis. Això és el que fa The Distinguished Gentleman’s, una iniciativa que va néixer el 2012 a Austràlia i enguany ja congrega noranta països, entre els quals Andorra, que s’ha sumat per primer cop a aquesta reivindicació sobre dues rodes.
Els participants es manifesten emulant l’estil d’una fotografia en la qual apareix Don Draper (John Hamm), protagonista de la sèrie Mad Men, pujat sobre una motocicleta i vestit d’una manera molt elegant, va relatar Marc Casadevall, l’organitzador a Andorra. La trobada se celebrarà el 25 de setembre vinent i es farà el
  • #1 No entenc res.....
    (20/09/16 11:03)

    És curiós, es pretén combatre i lluitar contra el càncer produint CO2, partícules NOX conduint les seves sorolloses i opulentes motocicletes .... No seria més lògic que lluitessin contra el càncer promocionant el transport públic eficient ....?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477