Turisme

La nova junta de la UHA busca socis fora del sector turístic

Tenen com a objectiu iniciar projectes ecològics, econòmics o socials

La nova junta de la UHA busca socis fora del sector turísticUHA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fins ara secretari de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), Manel Ara, va ser elegit ahir com a nou President de l’entitat en una sessió extraordinària. En una reunió que va durar una mica més d’una hora, Ara va presentar el projecte del seu mandat que preveu obrir el sector a altres entitats de la societat civil. “Tenim una obligació amb la societat en què estem i, com si fóssim una empresa, tenim una responsabilitat civil”, va exposar Ara. En aquest sentit, va ressaltar que estudien endinsar-se en projectes de caràcter ecològic, socials, econòmics, culturals o històrics. Un dels pilars que preveuen tractar és el de la inserció social i laboral de persones que estiguin aturades, segons va indicar Ara. Per tot això, el president va destacar que “busquen socis per tirar endavant els grans projectes”.

En aquest context, la nova junta ha decidit obrir una comissió social, però el nou president espera que no sigui l’única. “Volem un model molt obert, en el qual qualsevol associat pugui obrir un debat o la comissió que cregui pertinent”, va precisar.

A banda d’això, Ara també va explicar que seguiran les línies marcades per l’anterior directiva que va encapçalar Àlex Armengol durant cinc anys. En una entrevista recent al Diari, Armengol va indicar que els objectius del seu mandat van ser propiciar la unió i la professionalització del sector, però li va quedar com a repte pendent incrementar la participació dels hotelers en l’entitat. “Seguirem el camí traçat de la professionalització de la UHA i volem ampliar-lo amb més gent que treballi dins”, va dir Ara. D’altra banda, va argumentar que el dia a dia dels hotelers fa que sigui difícil compaginar el negoci amb altres activitats, però va opinar que és “fonamental” que la gent participi en les qüestions que afecten el sector.

En la sessió d’ahir, els dotze membres de la junta van elegir per unanimitat Ara com a president. De moment, es desconeix qui l’acompanyarà en aquesta legislatura, ja que els càrrecs de secretari i tresorer s’elegiran més endavant en una sessió ordinària, segons va precisar Ara.

tracking