Locals d'oci

La policia diu que les multes per soroll són fonamentades

La policia diu que les multes per soroll són fonamentades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia manté que les multes per soroll que ha imposat contra el bar L’Alternativa de la plaça Guillemó són fonamentades. Els propietaris de l’establiment estan duent a terme una campanya de recollida de signatures per la que consideren una actuació policial desproporcionada contra el negoci, que ja ha rebut cinc multes per sorolls –que asseguren que són infundades–.

Amb tot, fonts policials van destacar ahir que si s’han imposat sancions és perquè s’ha constatat que s’ha produït una infracció. Amb tot, segons van explicar, els agents habitualment no fan les comprovacions amb un mesurador del so –recurs que s’utilitza si s’acumulen molts avisos referits al mateix aspecte–, sinó que per norma general es desplacen al domicili del veí que s’ha queixat i comproven si el bar produeix o no molèsties veïnals.

En cas de corroborar-ho inicien un procediment sancionador administratiu contra el qual l’establiment afectat pot presentar al·legacions. Si es donés la raó a la part demandada s’aturaria el procediment mentre no s’hagi abonat la multa. D’altra banda, s’iniciaria un procediment jurisdiccional. En el cas de L’Alternativa, s’han pagat dues multes d’entre 200 i 300 euros de les cinc que acumula fins a dia d’avui arran de les queixes de dos veïns.

tracking